Feestmiddag JBC Ummer d’r Bie 15-06-2024

Op 15-06-2024 hebben we weer onze jaarlijkse feestmiddag, en hiermee gecombineerd het clubkampioenschap tête-à-tête, gehouden.

Nieuw dit jaar is dat de winterkampioenen, Günther ten Vaarwerk overall en 65+ kampioen en Roelie Sloessen dames kampioen, gehuldigd zijn.

Ook is dit jaar de nieuwe aanbouw op een ludieke wijze officieel geopend door koningin Maxima (Arlette Fredrix)

Het was een zeer geslaagde dag met een heel uitgebreid buffet en waarbij de weergoden ons goed gezind waren. Alles was perfect verzorgd en er waren alleen maar positieve reacties over hoe deze dag is verlopen.

Bij het clubkampioenschap tête-à-tête hebben 32 leden ingeschreven die via het Zwitsers systeem 4 wedstrijden hebben gespeeld waarna de beste vier spelers een halve en vervolgens een finale hebben gespeeld.

De halve finalisten zijn Mannie Mulkens, Lou Dassen, Peter Verkoeyen en Jack Pieters. Peter Verkoeyen speelde tegen Lou Dassen en Jack Pieters tegen Mannie Mulkens. Beide halve finales waren zeer spannend maar uiteindelijk zijn Lou Dassen en Mannie Mulkens als winnaars uit de strijd gekomen en moesten de finale tegen elkaar spelen.

In de finale heeft Mannie op overtuigende wijze gewonnen waardoor hij zich clubkampioen tête-à-tête 2024 van Ummer d’r Bie mag noemen.

Lou heeft een hele mooie tweede plaats behaald.

De verliezers finale is gewonnen door Peter waardoor Peter derde is geworden en Jack op de vierde plaats is geëindigd.

Doordat er heel veel leden zijn blijven kijken naar de halve finale en later de finale werd heel sfeervol en werd de spanning voor de vier spelers alleen maar groter omdat er zoveel ogen op hun gericht waren.

Eindstand 15-06-2024 club kampioenschap tête-à-tête