WAC 2017

Beste Boulers,

De zomeravond competitie loopt alweer op zijn eind en dus moeten we alweer gaan nadenken over de komende winteravond competitie (WAC).

We hebben toestemming gekregen van de bond om de WAC te blijven organiseren in de vorm zoals we dit de laatste jaren gedaan hebben, dwz er wordt gespeeld met 2 doubletten in een team.

Er wordt gespeeld als team, een team bestaat uit 2 doubletten en dus kan men maximaal 4 punten op een avond behalen voor het team.

Er wordt net als de voorgaande jaren weer gespeeld voor het doubletten kampioenschap per klasse.

Het indelen van de verschillende klassen gebeurd op basis van de uitslagen die vorig seizoen door een vereniging zijn behaald, indien er meer dan 20 teams inschrijven zal er bekeken moeten worden of we een derde klasse gaan invoeren of dat we de 1ste en 2de klasse met teams gaan uitbreiden.(afhankelijk van het totaal aantal inschrijvingen).

Men heeft de keuze uit twee speeldagen nl maandag en woensdag. Bij inschrijving van de teams dient de speeldag van u voorkeur vermeld te worden (maandag of woensdag). De speeldag van u voorkeur wordt altijd de dag dat de thuiswedstrijden worden gespeeld, echter kan het voorkomen dat een uitwedstrijd op een andere speeldag gespeeld moet worden. In de bijlage zijn twee inschrijfformulieren toegevoegd (maandag en woensdag), het reglement van de winteravond competitie en een document met hierin de opzet van de winteravond competitie toegevoegd. De teams zoals ze op het inschrijfformulier worden ingevuld kan gedurende de competitie niet meer worden gewijzigd. (wijzigingen kunnen alleen plaatsvinden door het inzetten van een vervanger) Zoals de teams op het inschrijfformulier worden aangemeld moeten ze ook op het wedstrijdformulier worden ingevuld. Het viertal mag worden gevormd uit meerdere verenigingen mits men in het bezit is van een geldige W licentie, spelers die bij aanvang competitie een C-licentie hebben mogen zich inschrijven mits ze een W-licentie per 1 januari 2017 hebben aangevraagd.   Datum voor de afsluiting van deze WAC zal op een later tijdstip bekend gemaakt worden. De wedstrijdformulieren kunnen conform de voorgaande jaren via e-mail naar de wedstrijdleider verstuurd worden (tomvdwerf@gmail.com ), deze dienen uiterlijk de vrijdag na de gespeelde wedstrijd binnen te zijn, dit is voor de verantwoording van de captain van de thuisspelende vereniging. Beide captains dienen accoord te gaan met de op het wedstrijdformulier genoteerde uitslag. Indien niet accoord met de uitslag zal men contact op moeten nemen met de wedstrijdleider.

De teams die graag willen meespelen in de winteravond competitie maar niet over een eigen binnenlocatie beschikken kunnen contact opnemen met verenigingen die hierover wel beschikken. De volgende verenigingen beschikken over een eigen binnen locatie die tevens groot genoeg is om meerdere teams te herbergen. De But Sittard CdP Heerlen Ummer d’r Bie Stein De inschrijvingen dienen uiterlijk voor 25 september binnen te zijn. Inschrijven is mogelijk via e-mail: tomvdwerf@gmail.com

reglement_wac_afd_16-24-08-2016

opzet_winteravondcompetitie_2016_2017

inschrijfformulier-wac-2016-2017